13.08 Ööri

By Mikk On august 13th, 2017

Hommikul panime Andraga randa ja kui me enda lohed paika saime, siis ilmus ka Tarmo sinna. Päike paistis ja tuul puhus 10-sele ideaalselt, mis sa hing veel ihkad. Sai Tarmogi oma linnukese tiivad sirgu ja nii me esiti seda fantastilist surfi ilma kolmekesi nautisimegi. Sai isegi boardoffe maandutud ja muidugi ka kukutud ja üldse sai igast vigureid maandutud ja kukutud. Väga mõnna oli. Siis väike paus ja selleks ajaks tõmbas ilma juba kergelt pilve. Tegin ühe sutsaka veel ja siis oli näha, et taevast hakkab varsti pussnuge või midagi taolist alla kukkuma ning nii ma maha tulingi. Sain veel praktiliselt kuiva lohe kokku kui taevaluugid avanesid ja hakkas korralikku padukat sadama. Sellel ajal muidugi enamus inimesi randa tuligi ja mis neil muud üle jäi kui peale minna. Mina sain oma 1,5 + h mõnusat surfi kätte ja ei viitsinud enam vihmaga ja selle poolt tekitatud puhangutega võitlema jääda. Eks ta hiljem arvatavasti muidugi klaaris mingi aeg ära. Kena oli!

Ja Priidule suur kiitus Ööri niidu eest!

Comments are closed.