Sõrve säär

By Ol On märts 7th, 2017

Tehumardi oli ööga korralikult jäätunud, siis saigi suund Mihkliga säärele võetud kuna uus 7 ruudune mänguasi oli vaja katsetada. Tuul puhanguti oli üle 20ne ja suund oli kirre, seega üle majaka suht auklik. Kauss oli ilusti aga jäävaba, nii et korra ikka peal käisin, eriti just turvatunnet ei tekita kui kogu safety üleni jäätunud ja tuul ikka sedasi paugutab, eriti veel kaldast eemale-seega pikalt ei jamanud seal- Ja no see linnuteema säärel, seda ei saa ikka mitte mainimata jätta-sorry. Kui keegi veel ei tea, siis mina tean, tegelt ka on olemas teaduslik artikkel ühes kohas mis ütleb, et hauduv lind ei karda mitte midagi maailmas, ei karda turiste, ei paate, ei jette ei rakette ei midagi, aga jah.. ainult lohe, nii kui lohe näeb on nägemist, lendavad kasvõi turistid pikali-tegelt ka noh..peace 😉

2 kommentaari to “Sõrve säär”

  1. Uus lohe on RPM? Eeldan, et luupi ei proovinud 🙂

  2. RPM jep. Luupi ei keeranud jah-nii et kibeleb veel