Saaremaa meistrikad läbi minu silmade

By Mikk On juuli 18th, 2016

IMGP6973Laupäeva hommikul sai suht vara ülesse ärgatud  ja mere äärde mindud, sest kavas oli maha pidada üks äge võistlus. Janno korjas natuke peale poolt üheksat mu peale ja siis sai käruga poid taha haagitud ning Ööri kimatud. Võistluste suureks abimeheks oli Ööris elav surfarist paadimees Martin, kes oli igati valmis meid aitama. Panime temaga raja sisse ja natuke peale 11.00 võis võistlus alata. Kõigepealt läksime meestega peale ja tegime mitte väga tugevas tuules 3 sõitu, paraku võitis kõik need Kaur ja mina olin kõigis teine. Üks läks väga napilt, sest ülemises pois sõitis ta mind parema käe reegliga kinni ja ma pidin ennast natuke allatuult laskma ja poid kätte ei saanud, vaid pidin lisapoogna tegema. Peale mehi läksid peale naised, kes tegid 4 ringi. Niikaua vaatasin kaldal Ekket ja olin muidu abiks. Kui naised olid oma sõitudega maha saanud, siis läksid mehed uuesti peale ja tegid lisaks 4 ringi. Tuul oli vähe tõusnud ja kohe karistasin Kauri ära ning sain esimese sõidu võidu. Paraku järgmised 2 sai Kaur jälle enda kontrolli alla, kuid viimase sõidu võitsin jälle mina. Natuke sai vähemalt Kaurile konkurentsi avaldatud ja ka tema pidi jalad kõhu alt välja tõmbama ning tublisti pingutama. Kokkuvõtteks mulle siis teine koht ja antud tulemusega päeva lõpuks igati rahul. Suur kiitus ka kohtunikele, kes pidid terve pika päeva vees seistes vastu pidama. Näeme juba järgmistes startides!

One Response to “Saaremaa meistrikad läbi minu silmade”

  1. Kaaskohtunik Jannole ütlesin, et vaat kui ilus pilt – päikesepaistel lohedevägi taevas! Seepeale Janno teatas, et selline pilt on eelmisest aastast olemas 😉 Mjnah, vahe vaid selles, et 2015 race’i ajal olin napilt põlvini, nüüd aga kohati vööst saati vees. Aga seda lähemalt sai sõitusid nautida. Töö ja vile käsikäes!
    2010, mil HuaHinis PKRA võistlusi jälgisin, oli selleks puhuks kohtunikepukk vette sebitud. Lisaks kulub waterproof notebook ära. Võistlejatel meelib kangesti kohtunike juures lobisemas käia, ühtlasi endast vesimärke maha jätta. Aga lahe ikka! 🙂
    Keegi ei ole aga maininud, et seekord oli meil suisa rahvusvaheline võistlus. Tervitused Erolile ja loodame, et Türgis on olukord laabumas. Peace!